dla gastronomii
Jeżeli jesteś właścicielem restauracji, który potrzebuje pomocy w zakresie menu, receptur, czy przy profesjonalnej organizacji pracy w kuchni - napisz do mnie. Mam wieloletnie doświadczenie kulinarne.
Jestem nie tylko szefem kuchni, ale także wspieram restauracje w wypłynięciu na szerokie wody i stworzeniu wyjątkowej oferty, która zdobędzie podniebienia Klientów.
Współpracuję z wieloma punktami gastronomicznymi, w zakresie:
- projektowania menu
- tworzenia receptur
- szkoleń i warsztatów kulinarnych
- pokazów gotowania
Krzysztof Chwiała - korzyści ze współpracy
Praca z doświadczonym
szefem kuchni
10 lat w zawodzie - pracowałem najlepszych restauracjach w Londynie, Abu Dhabi i Warszawie.
Oryginalne menu
i niepowtarzalne receptury
Tworzę przepisy, opracowuję menu dla restauracji – z pasją i wyobraźnią komponuję wyjątkowe posiłki.
Pomoc w zorganizowaniu pracy w kuchni
Cenię porządek i jego wpływ na jakość pracy – pomagam zorganizować czas i miejsce pracy w kuchni.
Wsparcie w rozwoju kulinarnym
Pomogłem wypłynąć na szerokie wody wielu restauracjom w Polsce i na świecie. Mogę pomóc i Tobie!