O mnie
Tworzenie receptur i posiłków to dla mnie przyjemność i prawdziwa pasja.
Wierzę, że to właśnie dzięki miłości do jedzenia, pracowitości i odrobinie talentu, udaje mi się wciąż rozwijać i poznawać nowe smaki.
Swoje doświadczenie zdobywałem głównie za granicą: w Wielkiej Brytanii i Zjednoczonych Emiratach Arabskich. Pracowałem również jako szef kuchni w prestiżowych restauracjach w Polsce. Współpracowałem z najlepszymi, uznanymi szefami kuchni. Posiadam obszerną wiedzę na temat różnych kuchni świata, którą stale rozwijam. W przeszłości prowadziłem także własną firmę cateringową.
W ostatnich latach realizowałem się jako szef kuchni w dwóch doskonałych restauracjach w Warszawie: Flaming&Co oraz The Farm. Zajmuję się tworzeniem menu i receptur dla restauracji, prowadzę kursy i szkolenia, pomagam organizować czas i miejsce pracy w kuchni.
Wybrane momenty mojej kariery
Grand Hotel Tiffi
Executive Chef
obecnie
THE FARM
02.2019 - 02.2020
Flaming & Co.
Executive Chef
05.2014 - 05.2017
YAS ABU DHABI
05.2013 - 06.2014
Flaming & Co.
Executive Chef
05.2010 - 04.2014
Referencje od klientów, certyfikaty oraz nagrody są dostępne do wglądu.
Zapytaj o nie w czasie kontaktu ze mną.